joi, 3 octombrie 2013

Ipocrizia imbracata in roz si cu fundita

A venit momentul pentru o schimbare.
Blogul s-a transformat în site.

Puteţi citi acest articol aici: http://instigarelaviata.ro/ipocrizia-imbracata-in-roz-si-cu-fundita/

Pe noi ne găsiţi aici: InstigarelaViaţă.ro

2 comentarii:

  1. dragă, asta cu deodorantele şi plasticul e cea mai mică problemă. eu n-am folosit niciodată deodorant PENTRU CĂ NU TRANSPIR şi am făcut cancer. de-ăla roz. l-am făcut pentru că m-am îngrăşat, am stat prea mult trează nopţile, mi-a scăzut imunitatea, plus alte cîteva chestii de nemenţionat (pentru că ar purea neverosimile).
    dar da, fondurile uriaşe care se cheltuiesc pe iluminat clădiri sînt inutile. nici un om sănătos de pe lumea asta nu va schimba nimic în viaţa sa doar pentru că aude că există o boală. sau că boala ucide. nu schimbăm, adesea, decît după ce o păţim. iar unii, nici atunci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din zicerile Parintelui Arsenie Boca (de fapt nenasterea de copii – prin care s-ar regenera celulele la femeie – si desfranarea e principala cauza a cancerului la femei, a doua lipsa postului si a rugaciunii, iar chimicalele sunt doar “catalizatori”):

    • Decât cancer mai bine copii.

    • Dacă nu alăptaţi copii, veţi alăpta cancer!

    • Nu vreţi copii? Trăiţi ca fraţii.

    “In mancarea de carne mai sunt si alte primejdii, o multime de otravuri care inca darama casa de pe noi. Acelea aduc: bolile de inima, durerile de rarunchi, de ficat si altele.

    Toate se tamaduiesc de la sine inlaturand pricina care le-a adus, curatind sangele prin post. Caci toate bolile sunt cu putinta daca sangele este otravit. Vrei sa te insanatosesti, fa calea intoarsa.

    Deci luati aminte la ce mancati caci uite asa pedepseste Dumnezeu nesocotirea postului cu boli si inca unele fara leac cum de pilda e cancerul sau …cul care se face din mancarea foarte deasa a creierului de dobitoace. … “

    Mai multe despre viata de familie aici:
    http://hermanvlad.wordpress.com/2012/02/28/sfaturi-ale-parintelui-arsenie-boca-din-cartea-tinerii-familia-si-copiii-nascuti-in-lanturi/

    RăspundețiȘtergere