miercuri, 8 august 2012

Despre Lady Gaga. Reactia Romaniei

A venit momentul pentru o schimbare.
Blogul s-a transformat în site.

Puteţi citi acest articol aici: http://instigarelaviata.ro/despre-lady-gaga-reactia-romaniei/

Pe noi ne găsiţi aici: InstigarelaViaţă.ro

2 comentarii:

  1. Am venit doar sa comentez deoarece mi-a atras atentia pe fb un articol mai vechi al tau(cel despre Lady Gaga). Pt numele lui Dumnezeu termina-te cu prostia in stil American, crestin ortodoxii nu sunt retarzi ereditari ca Westboro Baptist Church si alti maimutoi dinastia, nu e nevoie sa ii copiezi.
    Si te rog traiesti intr-o tara libera ca si cei pe care ii judeci ca au anumite gusturi. Si tu crezi intr-un om batran care traieste in nori sau un om rosu care traieste sub pamant - in lava, dar nimeni nu te judeca pe nimeni sau te considera nebun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,

    Ce incerc eu sa fac aici nu este "prostie in stil american". Eu incerc sa trezesc niste oameni spunandu-le adevaruri pe care nu le gasesc in ziare. Nu o judec pe Lady Gaga, am tras un semnal de alarma in privinta ei. Suntem, totusi, o tara crestin ortodoxa. Ma bucur sa vad impactul initiativei, insa multa lume nu si-a dat seama inainte de informatiile pe care le-am scris acolo.

    Pe ea, ca persoana, nu o cunosc. Poate, de fapt, nu realizeaza ce face. Insa instiga la rau mai mult decat o groaza de alte "vedete".

    Nu am incercat sa copiez sau sa ma compar cu nimeni, mai ales cu Westboro Baptist Church. Insa nu pot sa las crestinismul sa fie atacat in asa hal, fara sa fac nimic. Eu nu vreau sa proclam cenzura sau cine-stie-ce, insa m-as bucura sa trezesc macar un om cu aceste texte. Stiu ca Gaga oricum va veni. Insa oamenii vor asista la un show blasfemiator.

    Eu cred in Dumnezeu si sincer, mi se pare cea mai buna decizie din viata mea. Barbosul din nori sau "omul rosu care traieste sub pamant" sunt doar clisee.

    PS: Daca ai fi crestin ortodox cu adevarat, ai sti cu ce reticenta sunt primiti crestinii, atunci cand isi marturisesc religia, desi se spune ca toti au drepturi.

    RăspundețiȘtergere