miercuri, 8 mai 2013

Hristos a Inviat!

UPDATE (ora 18): Părintele Justin a trecut cu bine prin intervenţia chirurgicală. Momentan starea sa este stabilă şi s-a trezit din anestezie, deşi efectele acesteia vor trece abia peste 24 de ore. În numele sfinţiei sale vă mulţumim pentru rugăciuni, care se cuvine să nu înceteze, pentru uşurarea suferinţei, pînă la stabilizarea completă a sănătăţii părintelui.


Sarbatorile de Pasti din acest an parca s-au simtit la adevarata lor binecuvantare. Parca Iisus ne-a luat pe toti din viat asta gri si ne-a facut sa simtim invierea. Si parca, dupa lupte, caderi, reveniri, ispite si post, Sarbatorile de Pasti si Saptamana Luminata au venit ca sa ne mangaie sufletele.

Dar e si ocazia noastra sa dam. Mai exact, sa ne rugam cu totii pentru Parintele Justin Parvu! Maine dimineata, intre 8 si 11.

Anuntul de pe site-ul Manastirii Petru-Voda: "Mîine dimineaţă, Joi, 9 Mai 2013, între orele 8-11, Părintele Arhimandrit Justin Pârvu va trece printr-o intervenţie chirurgicală şi îi roagă pe toţi cei ce i-au trecut pragul să îl pomenească la rugăciune, îndemnîndu-ne să fim uniţi în rugăciunile noastre către Dumnezeu, cerînd mijlocirile Prea-sfintei Născătoare de Dumnezeu, ale Sfinţilor Arhangheli, ale Sfinţilor închisorilor, ale Sfîntului Haralambie şi ale Sfinţilor tămăduitori, doctorii-fără-de-arginţi ai Bisericii Ortodoxe. 

Părintele Justin le mulţumeşte tuturor credincioşilor pentru dragostea ce i-au arătat în ultimele săptămîni, şi mai ales pentru împărăteasa faptelor bune, rugăciunea cea cu inimă smerită şi zdrobită. Rugămintea sfinţiei sale se adresează în special celor ce vor putea mîine dimineaţă să meargă la Sfînta Liturghie sau vor putea să petreacă în rugăciune cele trei ceasuri.

Vom reveni cu informaţii privind starea de sănătate a Părintelui Justin".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu