joi, 30 ianuarie 2014

Dumnezeu nu sta pe facebook

A venit momentul pentru o schimbare.
Blogul s-a transformat în site.

Puteţi citi acest articol aici: http://instigarelaviata.ro/dumnezeu-nu-sta-pe-facebook/

Pe noi ne găsiţi aici: InstigarelaViaţă.ro

9 comentarii:

  1. domnule , va rog retrageti poza de pe blogul personal sau macar enuntati sursa.
    Poza nu va apartine. si nu are nici o legatura cu subiectul ales de dumneavoastra.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa observati ca am citat sursa fotografiei. Nu am pretins ca ar fi a mea si nici ca ar avea o legatura cu subiectul. Am ales-o pentru expresivitate, iar daca va uitati in text, gasiti sursa acesteia, cu link inclus.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Faci niste afirmatii gresite. De exemplu, pe grupul de discutii pentru atei care a fost si el sters s-a postat respectivul fim cu penticostali cateva zile la rand. Pe urma, acuzatiile impotriva unor ortodocsi nu au fost facute fara dovezi, ci in urma dezvaluirii unor discutii/mesaje postate de cativa crestini prin care acestia indeamna la raportarea paginilor pentru atei si dau detalii despre cum anume trebuie facuta aceasta raportare.

    Fiind vorba despre atei din Romania, este evident ca religia cu care avem de-a face in principal este cea ortodoxa. Intr-un mod similar, pe paginile ateilor din Spania sau SUA se vorbeste despre catolici si diverse culte protestante si mai deloc despre ortodoxie.

    In ce fel erau credinciosii atacati prin existenta acestor pagini/grupuri care nu li se adreseaza? Trebuie sa va obisnuiti cu faptul ca exista oameni care nu impartasesc credinta voastra religioasa si care nu considera "sfinte" lucrurile care tin de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa fac afirmatia, m-am uitat pe mai mutle dintre paginile din text si nu am gasit nicaieri acel filmulet. Daca a fost pe grup, mi-a fost inaccesibil. D-aia nici nu am mentionat grupul in text.

      Am expus, in textul de mai sus, tot ce cred despre acest subiect. Insist in continuare ca acuzatiile au fost facute fara dovezi, pentru ca una e un indemn si alta e un gest (drept urmare, pagina e din nou publica).

      Nu mi se pare corect sa se rada gratuit de religie - intr-un mod public. Si cred ca asta e evident. Nu imi cereti un raspuns care e deja evident.

      Ștergere
  3. Dragi tovarasi intru spirit, va rog fiti foarte atenti si cu bagare de seama!!
    Scandalul din mass-media pe care l-au facut ateistii cu privire la inchiderea de catre facebook a paginilor lor blasfemiatoare: ESTE O MARE MINCIUNA SI MANIPULARE!!
    Au aparut in presa declaratii cum ca fanaticii ortodocsi sunt responsabili, menite sa defaimeze Ortodoxia si Biserica. In realitate, autorii sunt liderii ateistilor, administratorii paginilor respective - cei care au aparut la televizor: Lucian Mandruta, Freija Vanir si Razvan ala. Am dovezi, probe si marturii ca ei insisi au mimat inchiderea paginilor, ca sa dea vina pe ortodocsi, ca sa isi faca lor publicitate, sa ajunga la televiziune si sa candideze pentru alegerile europarlamentare!
    Dati mai departe informatia, ca sa nu prinda radacini odioasa minciuna a ateistilor si sa otraveasca sufletele romanilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este.

      Tocmai am observat ca Freija Vanir (sau, cel putin, cineva care s-a semnat asa, mi-a lasat un comentariu, insa am decis sa nu aprob rautatile). A fost un "bum" mediatic care i-a facut cat de cunoscuti isi doreau sa fie.

      Trebuie sa ne aparam credinta!

      Ștergere
  4. "acesta a fost total ignorat pe acele pagini" - Nu a fost deloc ignorat. Au fost chiar foarte multe discutii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ignorat pe pagini. Daca a aparut pe grupul ateilor din acea retea, mi-a fost inaccesibil. M-am referit la paginile publice.

      Ștergere
  5. Bogdan, eu nu consider că mama ta este ”sfântă” sau altceva de genul acesta, evident, pentru mine. Asta îmi dă dreptul să o iau în... miștouri și bătaie de joc? Îmi dă dreptul să îi caut orice posibilă greșeală și mai ales să o învinuiesc de greșelile tuturor prietenilor, cunoștințelor și persoanelor care au întâlnit-o sau văzut-o vreodată? Asta faceți voi și nimic mai mult.
    P.S. Pretindeți că ați crede că nu există Dumnezeu, dar numai despre El vorbiți. Dacă ați fi liberi cum pretindeți, v-ați ocupa de ceva util în loc de aceste atacuri care sunt la fel de mizere ca înjurăturile de mamă .

    RăspundețiȘtergere